Over Jennails


Professionaliteit en persoonlijke aandacht
Mijn naam is Jennifer Buist, ik ben in 2008 begonnen met de opleiding Allround Nagelstyling. Na het behalen van het diploma, heb ik een aantal jaren met veel plezier in een nagelstudio gewerkt. Hier heb ik veel ervaring op kunnen doen met het zetten van gelnagels, het behandelen van nagelbijters, het maken van nailart en het werken met allerhande technieken omtrent nagelstyling.

Nagelstudio JennailsNa het werken vanuit huis als nagelstyliste, werk ik inmiddels met veel enthousiasme en een groeiende klantenkring op de Baumannlaan in Overschie onder de naam ‘Jennails’. Deze locatie ligt gunstig gelegen in Rotterdam, nabij snelweg en met gratis parkeren voor de deur.


In 2018 ben ik vanuit deze stabiele basis gestart met mijn langgekoesterde wens: kapster worden! Na een leerzame, gezellige en succesvolle periode op de Nederlandse Kappersakademie, heb ik mijn ruimte in Overschie uit mogen breiden met een kapsalon.Bij het maken van een afspraak en tijdens de behandeling, denk ik graag met u mee voor een optimaal resultaat op maat!