Over Jennails


Professionaliteit en persoonlijke aandacht
Mijn naam is Jennifer Buist, ik ben in 2008 begonnen met de opleiding Allround Nagelstyling. Na het behalen van het diploma, heb ik een aantal jaren met veel plezier in een nagelstudio gewerkt. Hier heb ik veel ervaring op kunnen doen met het zetten van gelnagels, het behandelen van nagelbijters, het maken van nailart en het werken met allerhande technieken omtrent nagelstyling.


Nagelstudio Jennails


Na het werken vanuit huis als nagelstyliste, werk ik inmiddels met veel enthousiasme en een groeiende klantenkring op de Baumannlaan in Overschie onder de naam ‘Jennails’. Deze locatie ligt gunstig gelegen in Rotterdam, nabij uitvalswegen en met gratis parkeren voor de deur. Als u meer wilt weten over de werkwijze op het gebied van nagels in de salon, kunt u klikken op het kopje ‘Gelnagels’.

Halverwege 2015 ben ik begonnen met een nieuwe uitdaging: wimperextensions. Na het vinden en volgen van een training die goed op mijn wensen en verwachtingen aansloot, ben ik een zelfbenoemde stage begonnen als wimperstyliste. In augustus 2015 heb ik het certificaat gehaald voor de one by one techniek. Onder het kopje ‘Wimperextensions’ kunt u alles lezen over deze populaire behandeling!

Bij het maken van een afspraak en tijdens een behandeling geef ik u graag advies over wat het beste bij u en bij uw wensen past.


Nagelstudio Jennails