Wimperextensions


Wimperextensions bij Jennails

Naast nagelbehandelingen, kunt u bij Jennails ook kiezen voor wimperextensions. Dit gebeurt door middel van de zogenaamde ‘one by one’ techniek. Dit houdt in dat er op elk wimperhaartje 1 extension wordt geplaatst, waarbij er zowel lengte, als volume en krul ontstaat. Mascara en een wimperkrultang zijn niet meer nodig!

Deze vorm van wimperverlenging is niet te vergelijken met de wimperstrips of plukjes-methode (trosjes wimpers met plastic aanzetstukje). De extensions zorgen voor een natuurlijk eindresultaat en er is geen plakrand of lijmstrip te zien. Ook zal het minder opvallen wanneer er een extension uitvalt; het missen van 1 wimperhaartje zorgt niet voor een gat tussen de wimpers zoals bij de wimperplukjes.


Nagelstudio JennailsWanneer u kiest voor wimperextensions, bepalen we in overleg welke lengte en krul er gebruikt gaat worden. Bij het bepalen hiervan houd ik rekening met uw natuurlijke wimpers, de krul van de eigen wimpers en uiteraard met het resultaat dat u graag wilt bereiken. Omdat een mens wel 100 wimperhaartjes per oog kan hebben, is het 1 op 1 plaatsen van de haartjes een tijdrovende klus. Houd er rekening mee dat u voor een nieuwe set zo’n 2 uur in behandeling bent. De duur van een opvulbehandeling is afhankelijk van hoe snel u terugkomt –na 2 weken hoeven er minder nieuwe extensions te worden geplaatst dan wanneer u 4 weken na de eerste behandeling terugkomt.

Ieder mens heeft een andere wimpercyclus, maar gemiddeld duurt het een week of 9 voordat alle wimpers zijn uitgevallen en weer opnieuw zijn aangegroeid. Dit gebeurt bij iedereen van nature en zal niet worden versterkt of versneld wanneer u wimperextensions draagt.
Wel houdt dit in dat de wimperhaartjes waaraan een extenion aan is bevestigd, gedurende die weken uit zullen vallen. De wimperhaartjes die opnieuw aangroeien hebben uiteraard geen extenion meer, en dit zorgt ervoor dat de bevestigde haartjes na de behandeling geleidelijk minder worden. Gemiddeld verliest een mens zo’n 3 wimperhaartjes per dag en afhankelijk van de hoeveelheid wimpers, de snelheid van uw wimpercyclus en uw persoonlijke wensen kan de set wimpers weer worden opgevuld na 2, 3 of 4 weken.


Nagelstudio JennailsWanneer de wimperextenions op de juiste manier geplaatst zijn en op de juiste manier behandeld (en eventueel verwijderd) worden, zullen uw natuurlijke wimpers nooit beschadigd of dunner zijn na een wimper-behandeling dan ervoor.
Na een behandeling krijgt u hier instructies voor mee. Zo is het niet mogelijk om oliebevattende producten te gebruiken rondom de ogen na een behandeling. Vetten tasten de gebruikte lijm aan en zorgen voor het loslaten van de extensions, het beste is dan ook om geen make-up te gebruiken. Wanneer u graag wimperextenions wil en ook make-up wil blijven gebruiken, zorg dan altijd dat dit producten op waterbasis zijn en dat ze te verwijderen zijn met enkel water (lotion, olie, reinigingsmilk en andere make-upverwijderaars bevatten ook vet.) Mascara op waterbasis is te koop in de salon.
Bij Jennails wordt niet gewerkt met vossen- of nertsenhaartjes. De extensions die worden gebruikt, zijn gemaakt van speciale vezels met een zijdezachte coating. Deze synthetische wimperhaartjes zijn daarom zacht als de eigen wimpers, flexibel, licht glanzend en ze behouden hun vorm en krul de gehele draagperiode.

Nagelstudio Jennails