Nagelstudio


Gelnagels en gellak bij Jennails
Bij Jennails wordt gewerkt met UV-gel. Dit is een substantie die, na eventuele gewenste verlenging, over de nagel wordt aangebracht en uithardt in een UV-lamp.
Zo’n 3 weken na de behandeling is de nagel dusdanig gegroeid, dat er een vrij goede uitgroei zichtbaar is vanuit de nagelriem. Er kan wat lucht onder de gel gaan ontstaan en de nagels beginnen vaak hun mooie vorm wat te verliezen. Tijdens een nabehandeling wordt de uitgroei en eventueel ontstane lucht weer glad gevijld, de gelnagel wordt geheel opgevuld en de vorm van de nagels is weer zoals gewenst.

Bij Jennails wordt iedere gelnagel-klant met een individuele vijl behandeld. Dit betekent dat alle klanten een eigen vijl hebben. Daarnaast is een behandeling met gel altijd inclusief een korte manicure behandeling: de nagels worden in de gewenste vorm gevijld, de nagelriemen worden teruggeduwd en eventueel losgemaakt, de nagelriemen worden verzorgd met olie en de handen krijgen een massage met handcrème. Zo komen uw nieuwe nagels nog mooier uit en verlaat u de salon altijd met een verzorgd gevoel!

Nagelstudio Jennails

Omdat tijdens een nabehandeling opnieuw gel wordt aangebracht, kunt u telkens voor een andere kleur, vorm of voor een ander design kiezen. De mogelijkheden voor naturel nagels, french manicure, glitters of nailart kunt u dus elke behandeling weer afwisselen.
Voor gelnagels zijn er zo’n 70 kleuren op voorraad in de salon en voor gellak heeft u de keuze uit ruim 50 kleuren!

Nagelinspiratie