Nieuws & Acties


Geplaatst op: 1 januari 2019 Tijdelijke klantenstop

Om alle klanten naar volle tevredenheid te kunnen helpen en iedereen de aandacht te geven waar ze voor naar Jennails komen, is er met ingang van 1 januari 2019 een klantenstop. Dit betekent dat er geen nieuwe klanten kunnen worden aangenomen. Mocht er plek zijn, dan wordt dat kenbaar gemaakt op deze website.

Geplaatst op: 11 oktober 2015 Korting op uw behandelingen

Op www.treatwell.nl/review kunt een beoordeling achterlaten over Jennails. U ontvangt hiervoor 5 euro korting op uw volgende behandeling!
Ook kunt u Jennails volgen op facebook, waar regelmatig kortingscodes worden gedeeld voor online boekingen.

Geplaatst op 1 augustus 2015 Nieuw hoofdlocatie

Vanaf vandaag is Jennails wegens groot succes fulltime gevestigd in Overschie. U kunt hier nu 7 dagen per week terecht voor alle beschikbare behandelingen.

Geplaatst op: 25 juli 2015 Jennails op training

Binnenkort kunt u naast het verzorgen en behandelen van uw nagels ook kiezen voor wimperextensions bij Jennails. In augustus volg ik de training tot wimperstyliste en leer hierbij de one by one techniek. Nadat het officiële LASH5 certificaat is gehaald, kunt u op de website alles vinden over de prijzen, werkwijze en mogelijkheden bij Jennails voor deze populaire wimperverlenging!

Geplaatst op: 14 februari 2015 Nieuwe locatie

Per april 2015 is Jennails op donderdagen en zaterdagen gevestigd in salon Centifolia op de gezellige Baumannlaan in Overschie. In deze praktijk kon u al kiezen uit verschillende gezichts- en lichaamsbehandelingen, pedicurebehandelingen en nu dus ook uit de nagelbehandelingen van Jennails! Wanneer u een behandeling bij de pedicure/schoonheidsspecialiste wilt combineren met een afpsraak bij de nagelstyliste (bijvoorbeeld een voetverzorging, met daarbij french manicure of een kleurtje op de teennagels), doen wij graag ons best voor u om een combinatiebehandeling in te plannen.

Geplaatst op: 14 februari 2015 Nieuw! Gellak

Vanaf nu kunt u bij Jennails ook kiezen voor gellak. Gellak combineert de flexibiliteit van nagellak met de stevigheid van een gel, waardoor u 2-3 weken verzekerd kunt zijn van een mooie kleur die niet bladdert, vervaagt of dof wordt. De gellak wordt zonder verlenging/tips aangebracht op de natuurlijke nagel en biedt een ruime keuze aan kleuren, nailart of french manicure.
Elke behandeling kunt u kiezen voor een andere kleur! Gellak is makkelijk afweekbaar, waardoor het ook uitstekend geschikt is voor een (eenmalige) gelegenheid.